Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Osebna

Karavan

Enoprostorec

Kombi

Avtobus

Luksuzno

Toyota Camry (2019)

Hibridno vozilo, vozilo visokega ranga, udobno, tiho za potovanja letnik 2019. Trenutno edino vozilo v taksiju.

VW Passat Limuzina (2018)

Volkswagen Passat ima lepo elegantno zunanjost in lepo oblikovano notranjost. Je prostoren, udoben in omogoča sproščujočo vožnjo. Zaradi teh lastnosti je Volkswagen Passat tekmec avtomobilom iz višjega cenovnega razreda.

Škoda Superb (2017)

Škodin največji in najbolj prestižni model je bil pred kratkim prenovljen.Ima razkošje je na zadnji klopi, s prostorom za noge, ki bi ga pričakovali v prestižnih limuzinah najvišjega razreda.

VW Passat Wagon (2011)

Passat model 03. Ima bistveno večjo sedežno površino na zadku z veliko prostornine za noge na zadnjih sedežih. Vozilo je primerno za mestne in relacijske vožnje.

Peugeot 508 (2011)

Hibridno vozilo, letnik 2011, srednjega višjega cenovnega razreda. Je udobno in zelo tiho vozilo. V Peugeotu so v preteklih letih naredili velik preskok glede varnosti in zanesljivosti vozila. Leta 2011 si je prislužil pet zvezdic Euro NCAP.

Škoda Superb (2016)

Škodin največji in najbolj prestižni model je bil pred kratkim prenovljen. Prtljažnik sprejme vse, kar vržete vanj, vsega skupaj 660 litrov pod zaprtim rolojem. Enako razkošje je na zadnji klopi, s prostorom za noge, ki bi ga pričakovali v prestižnih limuzinah najvišjega razreda.

Seat Alhambra 6+1 (2012)

Povsem na novo razvit enoprostorec španskega proizvajalca vozil ponuja več kot dovolj prostora za potrebe družine, za službo in prosti čas.

VW Sharan 6+1 (2011)

Sharan je celotno oblikovalski koncept, ki vključuje izjemno prilagodljiv sedežni sistem EasyFold, vrhunsko kakovost, brezkompromisno varnost ter številne pametne podrobnosti.

Mercedes CLA (2016)

Mercedes CLA začara na prvi pogled, a splača se ozreti dlje od njegove oblike in odkriti tudi številne druge prednosti tega vozila.

Mercedes E Klasa (2015)

VIP vozilo za protokol, poroke, sestanke. Mera razreda E je še vedno, kako se premika in kako premika vas. Agilen in atletski, zasnovan je tako, da vzbuja vašo samozavest in navdihuje vaše veselje na mestnih ulicah, odprtih avtocestah in poti v prihodnost.

Mercedes E Klasa (2013)

V notranjosti vozila je veliko prostora za štiri odrasle osebe in velik prtljažnik. Vozilo je primerno za VIP prevoze, poroke ali poslovna potovanja.

Mercedes E Klasa (2020)

Najnovejši Mercedesov lepotec. Vozilo je primerno za VIP prevoze, poroke ali poslovna potovanja.