Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

taxi

Taxi

shuttle

Shuttle

Kombi

Kombi

VIP

VIP

Avtobus

Avtobus

Rent a car z voznikom

Rent a car z voznikom

Zanima me Taxi - oddaj povpraševanje

Karkoli vas zanima, ne oklevajte in nas povprašajte! Poslali vam bomo ponudbo oz. odgovor v najkrajšem možnem času. Vozni park presega 150 vozil. Vsa vozila so klimatizirana, tehnično pregledana in redno vzdrževana.

Zanima me Shuttle - v spodnjem obrazcu zapišite vaše želje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Nizkocenovni prevoz - le za 9,00 EUR na osebo iz Ljubljane do Letališča Jožeta Pučnika ali obratno! Poberemo vas na katerikoli željeni lokaciji. Za izhodiščno točko izven ringa obvoznice doračunamo doplačilo do obvoznice. Iz letališča vas odpeljemo glede na prihod letala na željeno uro (voznik vas pričaka z napisom vašega imena v avli prihodov), iz Ljubljane pa imamo trenutno 11 odhodov. Zapišite s katerim letom potujete in ponudili vam bomo najbolj primerno možno uro odhoda od doma.

Zanima me Kombi - v spodnjem obrazcu zapišite vaše želje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Razpolagamo z enoprostornimi vozili za največ 6 potnikov in kombi vozili za največ 8 potnikov. Vozimo kjerkoli in kadarkoli, zato ne oklevajte z vprašanjem. Spodnji obrazec naj vam bo v pomoč.

Zanima me VIP prevoz

Ponujamo višje cenovna vozila, neuniformirana z urejenimi vozniki

Zanima me Avtobus

Imamo mini bus za 17 potnikov. Odpeljemo vas na zabave, poroke, izlete ali po poslovnih opravkih. Lahko uredimo tudi prevoze z 30 ali 50 sedežnimi avtobusi.

Zanima me Rent a car z voznikom

250 kilometrov in 8 ur z osebnim vozilom stane 200 EUR. Vsak nadaljni kilometer po ceniku. Če potrebujete najem za krajše časovno obdobje ali s katerokoli drugo vrsto vozila nam pošljite relacije in ure in v najkrajšem možnem času prejmete vse potrebne informacije.